Rullesjalusier

  Rullesjalusier

  | Oval kasse | Rullesjalusikasse med skråning på 45° | Utvendige vindusmonterte rullesjalusier | Utvendig innbyggingsrullesjalusier |

   


  Beskyttelse mot innbrudd og privatliv hjemme.

   

  thiefUtvendige rullesjalusier brukes hovedsakelig med tanke på å beskytte interiøret mot hærverk og innbrudd. Rullesjalusier sikrer vinduer mot skader. De kan bli til et gedigent hinder dersom de utstyres ekstra med effektive sikringer. Vi tilbyr et par blokademekanismer. De beskytter husbeboernes privatliv ved å gi innsynsbeskyttelse. Vi har forberedt et par råd om hvordan du kan beskytte deg mot innbrudd.


     Varmeisolering

  varmeisoleringBruk av utvendige rullesjalusier gir energibesparelse på opp til 30% i vintersesongen, mens om sommeren kan innetemperaturen senkes med nesten 10°C. Rullesjalusiprofilen er framstilt av høykvalitets aluminiumsprofiler, tilbudt i et par høyder og tykkelser. Profilen er skummet med polyuretan. Jo større profil det brukes, jo tykkere fyll, og samtidig bedre lyd- og varmeisolering på den utvendige rullesjalusien blir. Når sjalusien er rullet ned, dannes det en slags luftpute mellom vindusruten og rullesjalusien, og den stille luften blir til en perfekt isolasjon som beskytter interiøret mot varmetap.

  Om sommeren beskytter rullesjalusien mot solstråler og sammen med luftputen skjermer den interiøret mot varme. Ved å rulle sjalusien opp og ned kan man også bestemme lys- og lufttilstrømningen. Perforeringer i den utvendige rullesjalusien gjør det mulig å se omgivelser og lufte interiøret. Sjalusien som er rullet ned garanterer formørket lys og gir samtidig komfortable forhold for søvn, spesielt under lyse sommernetter.

   

   

  Støybeskyttelse og god toleranse for værforhold

  solix-rullesjalusierModerne utvendige rullesjalusier reduserer støyintensitet opp til 14 dB og beskytter vindusåpninger og fasade mot skader eller ugunstige værforhold: mot hagl, regn, snø og sterk vind.


  Brukervennlig og stilig design

  Rullesjalusien kan styres manuelt eller med motordrift. Ved elektrisk styring kan man velge mellom ledning-, radio eller sentralstyring.

  Moderne utvendige rullesjalusier kan lett styres ved hjelp av fjernkontroll, tidsprogrammer eller sensorer.

   

   

 • somfy16rts
  Takket være sentralstyring kan man betjene et par rullesjalusier samtidig, selv de som er vanskelig tilgjengelige. Det holder med å trykke knapp på fjernkontrollen for å rulle opp sjalusier eller sette dem i en nøytral stilling som gir innsynsbeskyttelse.

 • somfy-chronis-io
  Automatisk lukking av rullesjalusier ved sterkt sollys. På et gitt tidspunkt kan sjalusier rulles opp eller ned avhengig av været, ved bruk av innvendige og utvendige sensorer.


 • somfy-mylink
  Simulering av nærvær. Rullesjalusier kan styres helt automatisk. På et gitt tidspunkt kan sjalusien rulles opp eller ned i samsvar med tidsprogrammer, Dette kan også gjøres på avstand ved hjelp av en vanlig mobil.


 • Utvendige rullesjalusier kan være utstyrt med integrert insektsnett, slik at man i tillegg får insektsbeskyttelse.

  insekt


  Et bredt fargespekter gjør det mulig å tilpasse rullesjalusier både til moderne og tradisjonelt byggdesign.

  farge

  Utvendige rullesjalusier øker din sikkerhet, bidrar til energibesparinger og bedre bokomfort!


  RING 94 11 55 44


  ELLER


  FYLL UT SKJEMAET


   

  Bestill GRATIS BEFARING

   

   

 •  

   

   

  solix-logo


 • Gratis Befaring  bestill gratis befaring


×
Lik oss på facebook og få 5%